DWS doet mee met de Grote Clubactie

Dit jaar doet DWS Rijnsburg ook weer mee met de Grote Clubactie. Net als zoals zoveel dingen dit jaar, gaat de Grote Clubactie net wat anders als dat je gewend bent, alles gaat namelijk gemakkelijk online! Dus geen contact geld of terug langs de deuren om loten te brengen.

HOE WERKT HET?

Leden van DWS mogen loten verkopen aan wie ze willen, om te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Let erop dat er altijd verantwoord loten verkocht worden tijdens de coronacrisis en dat de lotenkopers 18 jaar of ouder zijn!!

 1. Laat de kopers de QR code scannen (zie afbeelding), door er een foto van te maken met een mobiel of ga via onderstaande link naar de actiepagina: https://lot.clubactie.nl/lot/dws-rijnsburg/403283
 2. Op deze speciale DWS actiepagina kan de koper aangeven hoeveel
  loten hij of zij wilt kopen. Typ de voornaam van de verkoper in
  en selecteer de juiste verkoper. Er kan gemakkelijk gezocht worden op voornaam van de desbetreffende verkoper. De koper vult tevens zijn
  e-mailadres en IBAN nummer in.
 3. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper
  afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn
  bankafschrift en per e-mail
  .
 4. Loten kunnen verkocht worden tot en met 23 oktober 2020
 5. Trekking Grote Clubactie: Op woensdag 10 december 2020

TIP: Omdat alles nu online gaat is het heel makkelijk om de link naar url in de familie app te gooien met de vraag of iedereen loten wil kopen.

Ieder kind dat minimaal 5 loten verkoopt krijgt weer een leuk DWS presentje en de beste vijf verkopers krijgen ook nog een prijs. (deze wordt gesponsord) Deze presentjes worden uitgedeeld 1 week na de herfstvakantie vanaf 2 november.

Wij hopen dat alles duidelijk is en wensen iedereen heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Als er nog vragen zijn kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hartelijk dank voor uw medewerking,

Het bestuur van DWS
Janine van Iterson, janinevaniterson@hotmail.com

Start typing and press Enter to search