Benieuwd wie onze enthousiaste vrijwilligers zijn?

Jazz dance

Suzanne-jazz

Naam: Suzanne van Veen
Geboortedatum: 19-12-1991
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen en lesgeven natuurlijk!
Leiding bij DWS. sinds: 2010
Stukje over jezelf:
Van kleins af aan dans ik al bij DWS en plezier en sportiviteit staan bij mij voorop. Mijn enthousiasme voor dans en muziek probeer ik in de lessen door te geven. Verschillende stijlen dansen, vind ik het allerleukst! In het dagelijks leven studeer ik in Leiden en heb ik een bijbaan op zaterdag. Binnen DWS ontwerp ik ook nog van alles, hou ik de facebook bij en organiseren we samen de optredens, demogyjada en de eindshow.

Corinda-jazz

Naam: Corinda Hazenoot
Geboortedatum: 19-05-1990
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Muziek luisteren, dansen, lesgeven en winkelen.
Leiding bij DWS. sinds: 2009
Stukje over jezelf:
Ik dans al vanaf 1995 elke week bij DWS en ik vind het nog steeds super leuk. Vroeger danste ik met al mijn vriendinnetjes op hetzelfde uur en dat was altijd erg gezellig. Liedjes waar we toen op dansten, kunnen we nu nog steeds opnoemen en ook sommige dansjes blijven je altijd bij. Dit jaar geef ik zelf les aan meiden uit de 1e en 2e klas, een kleine groep maar het gaat erg goed. Dit seizoen zal ik voor het laatst lesgeven bij DWS, maar waarschijnlijk blijf ik nog wel in de 18+ dansen volgend jaar.

Michelle-jazz

Naam: Michelle Scholte
Geboortedatum: 12-04-1998
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Ik dans natuurlijk graag en kijk ook naar verschillende series.
Leiding bij DWS. sinds: 2015
Stukje over jezelf:
Vanaf volgend jaar ga ik jazzballet les geven bij de DWS. Ik kijk er onwijs naar uit en heb er ook super veel zin in! Zelf dans ik vanaf mijn 6e bij de DWS en vind het nog steeds heel erg leuk. Naast dat dansen mijn hobby is zit ik nog op school en heb ik ook een bij baantje. Op naar een gezellig dansseizoen!

Charlotte-jazz

Naam: Charlotte Brussee
Geboortedatum:05-04-2000
Woonplaats:Rijnsburg
Hobby’s: Dansen
Leiding bij DWS. sinds: 2014
Stukje over jezelf: Dit jaar ga ik voor het eerst jazzballet geven, ik heb daar onwijs veel zin in en kijk daar al een lange tijd naar uit.  Ik heb eerst geholpen bij de groep van juf Madelon en daarna bij juf Melanie, om te kijken hoe het gaat in een dansles. Ik zit zelf al vanaf mijn 5e jaar op dansen bij DWS en ik vind het nog steeds super leuk om te doen. Ik heb ook onwijs veel zin om dit jaar een eigen dans aan te leren en natuurlijk om zelf weer te dansen. Naast het dansen zit ik nu in mijn examenjaar op het wellantcollege. Misschien tot snel in de dansles!!!

Monica-jazz

Naam: Monica van Egmond
Geboortedatum: 16-09-1990
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen!
Leiding bij DWS. sinds: 2010
Stukje over jezelf: 
Hallo allemaal! Wat is het iedere week weer een feest om de meiden van de 18+ en de jongste dames van DWS uit hun dak te laten gaan. Ik doe dit iedere week met erg veel plezier en hoop dit ook nog heel wat jaren te doen.

Madelon-jazz

Naam: Madelon van Starkenburg
Geboortedatum: 13-04-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen en shoppen
Leiding bij DWS. sinds: september 2011
Stukje over jezelf:
Sinds mijn 4e jaar dans ik al bij DWS. Sinds 2011 geef ik met heel veel plezier les. Dit jaar geef ik verschillende groepen les. Voor het eerst heb ik jongere meiden, namelijk groep 4. En wat zijn ze leuk! Ook geef ik les aan de eerste klas, dit is elke week een uitdaging, maar ook dat gaat heel goed! Samen met Juf Monica geef ik les aan de 18+, en dit is altijd weer reuze gezellig! Verder houd ik me binnen DWS bezig met extra dingen, zoals de vossenjacht, demogyjada etc. Ook houd ik de DWS e-mail bij.

Jody-jazz-en-bestuur-namens-jazz

Naam: Jody Hazenoot
Geboortedatum: 10-04-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Shoppen en natúúrlijk dansen!
Leiding bij DWS sinds: 2011
Stukje over jezelf:
Elke week weer geef ik met veel plezier les aan mijn groepen. Er wordt hard geoefend maar ook veel gelachen! Naast lesgeven en dansen bij DWS volg ik ook de opleiding Pabo. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en daarom wil ik hier ook mijn beroep van maken. Mijn planning is om nog lang les te blijven geven en natuurlijk zelf te blijven dansen bij DWS!

Melanie

Naam: Melanie van Klaveren
Geboortedatum: 24-01-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen, lesgeven en shoppen.
Leiding bij DWS sinds: 2011
Stukje over jezelf: 
Vanaf mij 4e dans ik al bij de DWS en dit seizoen ga ik voor het 4e jaar lesgeven. ik dit jaar 4 verschillende groepen van klein naar groot en dat maakt het erg leuk en afwisselend. Ik geef altijd les met heel veel plezier. naast het het lesgeven ben ik dit jaar ook afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk dat ik tijdens de shows een deel van mijn beroep zoals visagie,kan combineren met de jazz. En probeer ik de meiden altijd leuk op te maken. Ik hoop dat ik nog heel lang kan lesgeven bij de DWS. Met alle leiding proberen we het zo leuk en goed mogelijk te maken voor de kinderen.

Turnen

Willeke-gym-en-bestuur-namens-gym

Naam: Willeke Noort
Geboortedatum: 21-3-1970
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: turnen en jureren
Leiding bij DWS sinds: 1985
Stukje over jezelf: 
Ik woon in Rijnsburg met mijn zoon Bas. Ik ben al vanaf mijn 5e lid van DWS en ben vanaf mijn 15e gaan lesgeven. Dit doe ik met heel veel plezier en hoop het nog heel lang te mogen doen. Ook heb ik al een aantal jaren een plaatsje in het bestuur van DWS wat ook heel erg leuk is.

Janine-gym

Naam: Janine van Iterson
Geboortedatum: 20-08-1983
Woonplaats: Oegstgeest
Hobby’s: Turnen, tennissen, gezellig op stap met vriendinnen.
Leiding bij DWS. sinds: Weet ik niet zeker, ik denk vanaf 2009
Stukje over jezelf:
Ik ben vanaf mijn derde begonnen met turnen bij DWS. en toen ik 8 of 9 was mocht ik naar de selectie. Daar heb ik opgezeten tot mijn 25ste, met heel veel plezier! Vanaf mijn 14e heb ik ook 3 jaar op de Jazz gezeten bij DWS. gezellig met vriendinnen een avondje dansen en swingen met ze allen. Ik geef nu al weer bijna 5 jaar les aan de selectie met heel veel plezier. Daarnaast ben ik ook geslaagd voor de jurycursus, maar daar doe ik niet echt wat actiefs mee 😉

Esther-gym

Naam: Esther van der Vlugt
Geboortedatum: 04-04-1984
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen, darten, winkelen, taarten bakken
Leiding bij DWS sinds: september 2014
Stukje over jezelf:
In groep 8 ben ik begonnen met gymmen in Lisse, waar ik toen woonde en toen ik 14 was, mocht ik naar de selectie. Naast zelf turnen, leek het me ook leuk om les te geven en heb ik de assistentencursus gedaan. Na twee jaartjes assisteren kreeg ik mijn eigen groepen en haalde ik mijn C licentie en later mijn B licentie (nu niveau 4). Inmiddels heb ik bij veel verschillende gymnastiekverenigingen in de regio les gegeven, en nu ik in Rijnsburg woon natuurlijk ook bij DWS.

Tamara-gym

Naam: Tamara Freke
Geboortedatum: 06-05-1983
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen, tennis en voetbal (Feyenoord, FC Barcelona & RBB)
Leiding bij DWS. sinds: 1999
Stukje over jezelf:
Ik turn al sinds mijn 6e en vind het nog steeds de mooiste sport die er bestaat. Zelf turn ik nog steeds een beetje en naast trainster ben ik ook jurylid.

Lotte-gym

Naam: Lotte Bouwman
Geboortedatum: 20-09-1997
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Lesgeven, turnen, hardlopen en met vrienden afspreken
Leiding bij DWS sinds: 2011
Stukje over jezelf:
Ik ben Lotte Bouwman en woon in Rijnsburg. Ik zal al sinds mijn vierde op turnen bij DWS Ik geef al een aantal jaren les en heb hier veel plezier in. Zelf turn ik in de selectie, wat ik erg leuk vind. Ik zit op het VWO en ik hoop na dit schooljaar te gaan studeren in Leiden.

Marije-gym

Naam: Marije de Vries
Geboortedatum: 24-03-1986
Woonplaats: Valkenburg
Hobby’s: Lesgeven en leuke dingen doen met vriendinnen.
Leiding bij DWS sinds: 2004
Stukje over jezelf:
Hallo ik ben Marije de Vries en geef al een aantal jaartjes les bij de DWS. Dit jaar ga ik twee speciale groepen van de DWS lesgeven jawel de kleuters en de jongens! Ja want turnen is echt niet alleen voor meisje hoor!! Turnen is voor iedereen!! Naast het lesgeven wat ik met veel plezier doe, werk ik ook op de Leidse Buitenschool in Katwijk en werk ik ook nog af en toe op de Willem van de Bergh.

Bestuur

Marianne—voorzitter

Naam: Marianne van Iterson
Geboortedatum: 16-02-1960
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Tennissen, lezen en winkelen
In het bestuur bij DWS sinds: 2004
Stukje over jezelf: Ik ben als klein meisje begonnen met turnen bij DWS. Daarna heb ik ruim 20 jaar lang lesgegven, zowel recreanten als de selectie. Op dit moment geef ik nog een uurtje conditietraining aan de dames op donderdag ochtend. Daarnaast zit al ruim 20 jaar in het bestuur en ben ik nu al weer enkele jaren voorzitter van deze mooie sportieve club.

Heidi—penningmeester

Naam: Heidi van Egmond
Geboortedatum:
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Wandelen en skiën
In het bestuur bij DWS sinds:1995
Stukje over jezelf: Mijn naam is Heidi van Egmond. Ik ben officieel penningmeester van DWS, maar doe onder de streep een heleboel taken. Ik vind het heel erg leuk om te doen. In het dagelijks leven werk ik op een assurantiekantoor en ben ik getrouwd met Ewout van Egmond en moeder van 4 kids.

Koos-bestuur

Naam: Koos van Rossum
Geboortedatum:
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s:
In het bestuur bij DWS. sinds:
Stukje over jezelf:

Tanja-bestuur-en-sponsoring

Naam: Tanja de Mooij
Geboortedatum: 11-02-1974
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: lezen, paardrijden, leuke dingen met ons gezin doen.
In het bestuur bij DWS. sinds: 2014
Stukje over jezelf: 
hallo, ik ben Tanja, in 2001 getrouwd met Danny. Wij hebben 2 dochters, Mendi en Laura. Wij werken met veel plezier in onze bloemenkwekerij. Laura turnt sinds 2013 bij de selectie. Door de sterke inzet van de leiding voor de vereniging en het enorme enthousiasme waarmee ze voor de groep staan ben ik ook enthousiast geworden. Samen met 2 andere bestuursleden vormen wij de sponsorcommissie, deze taak vervul ik met veel plezier en hoop dit nog lange tijd te mogen doen.

Linda-bestuur

Naam: Linda van Delft
Geboortedatum: 03-06-1975
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Lezen
In het bestuur bij DWS. sinds: 2010
Stukje over jezelf: Ik ben moeder van 3 kids, en de oudste Elvira is op haar 5de begonnen met turnen bij de DWS. Zit nu 4 jaar in het bestuur en vind het leuk om te helpen met wedstrijden en andere activiteiten. Ben er ook trots op dat we een leuke groep leiding in de vereniging hebben.

Margareth-bestuur

Naam: Margareth Kool-Warmenhoven
Geboortedatum: 08-01-1965
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Tuinieren,werken en winkelen.
In het bestuur bij DWS sinds: 2012
Stukje over jezelf: Ik ben moeder van vier dochters die allemaal hebben  geturnd en twee hebben ook op de jazz gezeten. Ik werk als groepsleerkracht op een basisschool in Rijnsburg.

Jody-jazz-en-bestuur-namens-jazz

Naam: Jody Hazenoot
Geboortedatum: 10-04-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Shoppen en natúúrlijk dansen!
In het bestuur bij DWS sinds: 2014
Stukje over jezelf:
Elke week weer geef ik met veel plezier les aan mijn groepen. Er wordt hard geoefend maar ook veel gelachen! Naast lesgeven en dansen bij DWS volg ik ook de opleiding Pabo. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en daarom wil ik hier ook mijn beroep van maken. Mijn planning is om nog lang les te blijven geven en natuurlijk zelf te blijven dansen bij DWS!

Willeke-gym-en-bestuur-namens-gym

Naam: Willeke Noort
Geboortedatum: 21-3-1970
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: turnen en jureren
In het bestuur bij DWS sinds: 1998
Stukje over jezelf: 
Ik woon in Rijnsburg met mijn zoon Bas. Ik ben al vanaf mijn 5e lid van DWS en ben vanaf mijn 15e gaan lesgeven. Dit doe ik met heel veel plezier en hoop het nog heel lang te mogen doen. Ook heb ik al een aantal jaren een plaatsje in het bestuur van DWS wat ook heel erg leuk is.

Start typing and press Enter to search