Benieuwd wie onze enthousiaste vrijwilligers zijn?

Jazz dance

suzanne_2018

Naam: Suzanne van Veen
Geboortedatum: 19-12-1991
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen en lesgeven natuurlijk!
Leiding bij DWS. sinds: 2010
Stukje over jezelf:
Van kleins af aan dans ik al bij DWS en plezier en sportiviteit staan bij mij voorop. Mijn enthousiasme voor dans en muziek probeer ik in de lessen door te geven. Verschillende stijlen dansen, vind ik het allerleukst! In het dagelijks leven studeer ik in Leiden en heb ik een bijbaan op zaterdag. Binnen DWS ontwerp ik ook nog van alles, hou ik de facebook bij en organiseren we samen de optredens, demogyjada en de eindshow.

roos_2018

Naam: Roos Ravensbergen
Geboortedatum: 01-04-1994
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Muziek luisteren, dansen, lesgeven en winkelen.
Leiding bij DWS. sinds: 2015
Stukje over jezelf:

michelle_2018

Naam: Michelle Scholte
Geboortedatum: 12-04-1998
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Ik dans natuurlijk graag en kijk ook naar verschillende series.
Leiding bij DWS. sinds: 2015
Stukje over jezelf:
Vanaf volgend jaar ga ik jazzballet les geven bij de DWS. Ik kijk er onwijs naar uit en heb er ook super veel zin in! Zelf dans ik vanaf mijn 6e bij de DWS en vind het nog steeds heel erg leuk. Naast dat dansen mijn hobby is zit ik nog op school en heb ik ook een bij baantje. Op naar een gezellig dansseizoen!

charlotte_2018

Naam: Charlotte Brussee
Geboortedatum:05-04-2000
Woonplaats:Rijnsburg
Hobby’s: Dansen
Leiding bij DWS. sinds: 2014
Stukje over jezelf: Dit jaar ga ik voor het eerst jazzballet geven, ik heb daar onwijs veel zin in en kijk daar al een lange tijd naar uit.  Ik heb eerst geholpen bij de groep van juf Madelon en daarna bij juf Melanie, om te kijken hoe het gaat in een dansles. Ik zit zelf al vanaf mijn 5e jaar op dansen bij DWS en ik vind het nog steeds super leuk om te doen. Ik heb ook onwijs veel zin om dit jaar een eigen dans aan te leren en natuurlijk om zelf weer te dansen. Naast het dansen zit ik nu in mijn examenjaar op het wellantcollege. Misschien tot snel in de dansles!!!

madelon_2018

Naam: Madelon van Starkenburg
Geboortedatum: 13-04-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen en shoppen
Leiding bij DWS. sinds: september 2011
Stukje over jezelf:
Sinds mijn 4e jaar dans ik al bij DWS. Sinds 2011 geef ik met heel veel plezier les. Dit jaar geef ik verschillende groepen les. Voor het eerst heb ik jongere meiden, namelijk groep 4. En wat zijn ze leuk! Ook geef ik les aan de eerste klas, dit is elke week een uitdaging, maar ook dat gaat heel goed! Samen met Juf Monica geef ik les aan de 18+, en dit is altijd weer reuze gezellig! Verder houd ik me binnen DWS bezig met extra dingen, zoals de vossenjacht, demogyjada etc. Ook houd ik de DWS e-mail bij.

jody_2018

Naam: Jody Hazenoot
Geboortedatum: 10-04-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Shoppen en natúúrlijk dansen!
Leiding bij DWS sinds: 2011
Stukje over jezelf:
Elke week weer geef ik met veel plezier les aan mijn groepen. Er wordt hard geoefend maar ook veel gelachen! Naast lesgeven en dansen bij DWS volg ik ook de opleiding Pabo. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en daarom wil ik hier ook mijn beroep van maken. Mijn planning is om nog lang les te blijven geven en natuurlijk zelf te blijven dansen bij DWS!

melanie_2018

Naam: Melanie van Klaveren
Geboortedatum: 24-01-1995
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen, lesgeven en shoppen.
Leiding bij DWS sinds: 2011
Stukje over jezelf: 
Vanaf mij 4e dans ik al bij de DWS en dit seizoen ga ik voor het 4e jaar lesgeven. ik dit jaar 4 verschillende groepen van klein naar groot en dat maakt het erg leuk en afwisselend. Ik geef altijd les met heel veel plezier. naast het het lesgeven ben ik dit jaar ook afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ik vind het leuk dat ik tijdens de shows een deel van mijn beroep zoals visagie,kan combineren met de jazz. En probeer ik de meiden altijd leuk op te maken. Ik hoop dat ik nog heel lang kan lesgeven bij de DWS. Met alle leiding proberen we het zo leuk en goed mogelijk te maken voor de kinderen.

Turnen

willeke_2018

Naam: Willeke Noort
Geboortedatum: 21-3-1970
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: turnen en jureren
Leiding bij DWS sinds: 1985
Stukje over jezelf: 
Ik woon in Rijnsburg en ben al vanaf mijn 5e lid van DWS. Toen ik 6 was mocht ik naar de selectie, waar ik tot mijn 18e op gezeten hebt. Vanaf mijn 15e mocht ik gaan lesgeven. Dit doe ik met heel veel plezier en hoop het nog heel lang te mogen doen. Tevens heb ik mijn Jurybrevet gehaald en zit ik sinds 2008 in het bestuur van deze mooie vereniging.

janine_2018

Naam: Janine van Iterson
Geboortedatum: 20-08-1983
Woonplaats: Oegstgeest
Hobby’s: Turnen, tennissen, gezellig op stap met vriendinnen.
Leiding bij DWS. sinds: Weet ik niet zeker, ik denk vanaf 2009
Stukje over jezelf:
Ik ben vanaf mijn derde begonnen met turnen bij DWS. en toen ik 8 of 9 was mocht ik naar de selectie. Daar heb ik opgezeten tot mijn 25ste, met heel veel plezier! Vanaf mijn 14e heb ik ook 3 jaar op de Jazz gezeten bij DWS. gezellig met vriendinnen een avondje dansen en swingen met ze allen. Ik geef nu al weer heel wat jaar les aan de selectie met heel veel plezier. Daarnaast ben ik ook geslaagd voor de jurycursus, maar daar doe ik niet echt wat actiefs mee 😉

iris_2018

Naam: Iris Bleichrodt
Geboortedatum: 26-03-1999
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen, tennissen en winkelen
Leiding bij DWS sinds: september 2017
Stukje over jezelf:
Sinds mijn kleutertijd ben ik al lid van DWS. Na jaren in de selectie geturnd te hebben, ben ik over gegaan in training geven. Ik doe dit met heel veel enthousiasme en het past ook perfect bij mijn opleiding. (HALO). Ik geniet ervan om kinderen beter te zien worden en dat zij zelf ook trots en blij worden van hun eigen prestatie. Ik wil daarom ook dat iedereen in mijn lessen beweegt op haar eigen niveau en daar heel veel plezier uit haalt.

tamara_2018

Naam: Tamara Freke
Geboortedatum: 06-05-1983
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen, tennis en voetbal (Feyenoord, FC Barcelona & RBB)
Leiding bij DWS. sinds: 1999
Stukje over jezelf:
Ik turn al sinds mijn 6e en vind het nog steeds de mooiste sport die er bestaat. Zelf turn ik nog steeds een beetje en naast trainster ben ik ook jurylid.

barbara_2018

Naam: Barbara van der Meij
Geboortedatum: 07-01-2003
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen, Korfbal
Leiding bij DWS sinds: 201
Stukje over jezelf: Ik ben Barbara en heb 8 jaar in de selectie geturnd en daarnaast ben ik 3 jaar voorturnster geweest bij Lotte en Nina. Sinds 2018 ga ik op vrijdag zelf lesgeven en daar heb ik heel veel zin in! Ik hoop nog heel veel jaren meiden veel te leren en plezier te laten beleven!

marije_2018

Naam: Marije de Vries
Geboortedatum: 24-03-1986
Woonplaats: Valkenburg
Hobby’s: Lesgeven en leuke dingen doen met vriendinnen.
Leiding bij DWS sinds: 2004
Stukje over jezelf:
Hallo ik ben Marije de Vries en geef al een aantal jaartjes les bij de DWS. Dit jaar ga ik twee speciale groepen van de DWS lesgeven jawel de kleuters en de jongens! Ja want turnen is echt niet alleen voor meisje hoor!! Turnen is voor iedereen!! Naast het lesgeven wat ik met veel plezier doe.

anne_bo_2018

Naam: Anne-Bo Varketvisser
Geboortedatum: 25-07-2001
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Turnen en winkelen
Leiding bij DWS sinds: 2018
Stukje over jezelf:
Ik was 13 jaar oud toen ik begon als voorturnster en nu heb ik mijn eigen uur. Zelf turn ik nog 11 tot 14 uur in de week in Leiden en bij OGAV. Naast het lesgeven ben ik druk met de opleiding tot directiesecretaresse en ik hoop dit jaar mijn diploma te halen.

Bestuur

marianne_2018

Naam: Marianne van Iterson
Geboortedatum: 16-02-1960
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Tennissen, lezen en winkelen
In het bestuur bij DWS sinds: 2004
Stukje over jezelf: Ik ben als klein meisje begonnen met turnen bij DWS. Daarna heb ik ruim 20 jaar lang lesgegven, zowel recreanten als de selectie. Op dit moment geef ik nog een uurtje conditietraining aan de dames op donderdag ochtend. Daarnaast zit al ruim 20 jaar in het bestuur en ben ik nu al weer enkele jaren voorzitter van deze mooie sportieve club.

Vrijwilligers

Naam: Charlotte Wesselius
Geboortedatum: 16-06-1968
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Zwemmen, lezen, (leg)puzzelen, leuke dingen doen met familie en vrienden
In het bestuur bij DWS sinds: 2018
Stukje over jezelf: Na 2 jaar in de kascommissie te hebben gezeten, ben ik sinds mei 2018 penningmeester van DWS. Ik kom uit de kop van Noord Holland, maar ben na wat omzwervingen door binnen- en buitenland “voor de liefde” naar Rijnsburg verhuisd. In 2005 ben ik getrouwd met John van der Kwaak.

Onze dochter Sophie doet sinds 2012 aan jazzballet en heeft ook nog een paar jaar geturnd. In het dagelijks leven ben ik hoofd Financiën bij een welzijnsorganisatie voor ouderen in Leiden en Oegstgeest.

koos_2018

Naam: Koos van Rossum
Geboortedatum:
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s:
In het bestuur bij DWS. sinds:
Stukje over jezelf:

Tanja-bestuur-en-sponsoring

Naam: Tanja de Mooij
Geboortedatum: 11-02-1974
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: lezen, paardrijden, leuke dingen met ons gezin doen.
In het bestuur bij DWS. sinds: 2014
Stukje over jezelf: 
hallo, ik ben Tanja, in 2001 getrouwd met Danny. Wij hebben 2 dochters, Mendi en Laura. Wij werken met veel plezier in onze bloemenkwekerij. Laura turnt sinds 2013 bij de selectie. Door de sterke inzet van de leiding voor de vereniging en het enorme enthousiasme waarmee ze voor de groep staan ben ik ook enthousiast geworden. Samen met 2 andere bestuursleden vormen wij de sponsorcommissie, deze taak vervul ik met veel plezier en hoop dit nog lange tijd te mogen doen.

tamaram_2018

Naam: Tamara van der Meij
Geboortedatum:
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: Dansen
In het bestuur bij DWS sinds: 2017
Stukje over jezelf:

willeke_2018

Naam: Willeke Noort
Geboortedatum: 21-3-1970
Woonplaats: Rijnsburg
Hobby’s: turnen en jureren
In het bestuur bij DWS sinds: 1998
Stukje over jezelf: 
Ik woon in Rijnsburg met mijn zoon Bas. Ik ben al vanaf mijn 5e lid van DWS en ben vanaf mijn 15e gaan lesgeven. Dit doe ik met heel veel plezier en hoop het nog heel lang te mogen doen. Ook heb ik al een aantal jaren een plaatsje in het bestuur van DWS wat ook heel erg leuk is.

Start typing and press Enter to search